VisiQuick CE

VisiQuick versie 3.0.1.777 is CE gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan een Europese verplichting die geldt voor alle (röntgen)beeld verwerkende programma’s. Deze verplichting geldt voor alle beeld verwerkende programma’s en dus niet alleen voor VisiQuick.

U kunt in het help scherm van uw programma zien of het CE gecertificeerd is. Ziet u daar geen CE logo neem dan contact op met uw dental depot om te upgraden of over te stappen naar VisiQuick. Hier vindt u alle dentale depots die ook VisiQuick aan u kunnen leveren.

Alle klanten met een actieve (niet verlopen) licentie kunnen zoals gebruikelijk van deze laatste versie gebruik maken. Voor klanten met een niet meer actieve (verlopen) licentie en nieuwe klanten is er een actie gestart om met VisiQuick CE te gaan werken.

Met deze actie is VisiQuick met afstand het goedkoopste programma geworden voor (röntgen)beeld verwerkende software.

VisiQuick: meest gebruikt, hoogst gewaardeerd, snel en veilig!

Reageer hier via ons contactformulier.