Akershus Fylkekommune succesvol over op VisiQuick

In het laatste weekend van mei 2019 zijn alle 22 tandartspraktijken van Akershus Fylkekommune, een provincie in Noorwegen, succesvol overgestapt van Digora op VisiQuick. De migratie van 2.440.000 Röntgenfoto’s naar VisiQuick is moeiteloos verlopen, zonder downtime voor de gebruikers.

In deze omgeving werken nu dagelijks 250 gebruikers tegelijkertijd met VisiQuick, in combinatie met het administratiepakket NextSys. VisiQuick en NextSys hebben een uitgebreide koppeling die het mogelijk maakt om röntgenbeelden al in de patiëntenkaart zichtbaar te krijgen.

In de week voorafgaand aan de overgang is er op alle 22 locaties een training verzorgt door Dental Sør, onze VisiQuick dealer in Noorwegen. Toen werd meteen al duidelijk dat de gebruikers heel blij waren met de vooruitgang die het werken met VisiQuick oplevert,  zowel qua functionaliteit als qua performance en workflow.

Vanaf de eerste dag kon er optimaal gewerkt worden met VisiQuick. Zonder moeite en bovendien sneller en veiliger dan voorheen, worden per dag zo’n duizend foto’s verwerkt.

Het speciaal ingerichte callcenter, bedoeld om in de eerste dagen van de overzetting snel te kunnen reageren op vragen en mogelijke problemen, kreeg de eerste dag slechts vijftien telefoontjes te verwerken, uitsluitend met wat gebruiksvragen over VisiQuick en Nexstys. Aan het eind van die dag kwam men dan ook tot de conclusie dat het callcenter opgeheven kon worden.

Alles bij elkaar een samenwerking tussen Akershus Fylkekommune, Dental Sør AS en  VisiQuick die 100% geslaagd genoemd mag worden!