VisiQuick en VisiQuick Cloud nu met 2D, 3D en AI

VisiQuick: snel, veilig, meest gebruikt, goede en bereikbare support en geschikt voor alle apparatuur. VisiQuick kunt u lokaal gebruiken of in de cloud. Met nu ook 3D en AI integratie zonder extra kosten voor VisiQuick.

De ontwikkelingen in de dentale informatie voorziening gaan heel snel. Tot voor kort  was een 3D oplossing in een praktijk een uitzondering, tegenwoordig zie je dat op steeds meer plekken terugkomen. Daarnaast doet Artificial Inteligence zijn intrede op een manier die de diagnostiek fundamenteel zal wijzigen.

VisiQuick zal voor dentale praktijken de toonaangevende oplossing blijven in deze veranderende wereld. Zonder extra kosten voor VisiQuick zal de komende maanden een viewer voor alle 3D beelden geïntegreerd worden en ook de AI oplossing Second Opinion van Pearl zal geïntegreerd worden in VisiQuick.

Deze integraties zullen beschikbaar zijn in lokaal gebruikt VisiQuick, maar ook als u kiest voor VisiQuick cloud waarbij u geen lokale servers meer nodig heeft.

VisiQuick support en de bereikbaarheid daarvan door Citodent Imaging, de makers van VisiQuick,  staat op een hoog niveau. U krijgt niet te maken met wisselende antwoorden of wordt opgevangen door accountmanagers. Voor VisiQuick krijgt u  rechtstreeks contact met mensen die de gewenste support ook daadwerkelijk kunnen leveren.

Laat u verder informeren op de Dental Expo 2024 stand D142.

www.visiquick.com / info@visiquick.com