Artificial Intelligence integratie in VisiQuick

Artificial Intelligence (AI) speelt een steeds grotere rol in de Nederlandse en Belgische tandheelkundige praktijk. Momenteel maken tientallen VisiQuick-praktijken gebruik van Second Opinion.

Tijdens Dental Expo nodigen we u graag uit om onze stand te bezoeken en te ontdekken hoe we de integratie van deze AI verder hebben uitgebreid.

Second Opinion is nu beschikbaar als een extra optie binnen VisiQuick zelf. Hierdoor worden de door de AI geïdentificeerde indicaties weergegeven binnen VisiQuick als een extra laag op uw 2D intra-orale röntgenbeelden.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich ook (gratis) inschrijven voor een webinar van Erik Jan Muts en Alan Clarke dat dinsdag 12 maart over Second Opinion wordt gegeven. Het webinar duurt van 20.00 tot 20.30 uur.