Belangrijk voor Simplex, Exquise en Exquise NG gebruikers

Recentelijk heeft Vertimart bekend gemaakt dat in de komende jaren de ondersteuning voor het pakket Simplex wordt afgebouwd en dat alle gebruikers geadviseerd worden over te stappen naar Exquise Nextgen.

Wij hebben gemerkt dat daarbij vaak geïmpliceerd wordt dat alleen Exquiray dan een optie is voor uw dentale imaging of in elk geval de best werkzame optie. Deze informatie is niet correct.

“VisiQuick is en blijft in alle gevallen de meest complete dentale imaging oplossing, naadloos samenwerkend met welk adminstratiepakket u ook gebruikt: Exquise, Exquise NG, Simplex, Oase, Novadent/Tandarts in de Wolken, JDS, CNS Connect, Metadent en anderen!”

Graag verhelderen we de verwarring die is ontstaan

Wij vinden het van belang te benadrukken dat onze samenwerking met Vertimart onverminderd stabiel is en ook Exquise Nextgen is volledig compatibel met VisiQuick. Bovendien biedt VisiQuick een breder scala aan functionaliteiten voor uw dagelijkse activiteiten dan Exquiray.

Niet alleen is de snelheid van VisQuick ongeëvenaard, ook op gebied van beeldscherpte is er geen betere digitale imaging oplossing. Wij ondersteunen alle röntgen hardware van de verschillende fabrikanten, veelal op basis van SDK van de fabrikant zelf, wat de meest heldere opnames garandeert.

Daarnaast kan VisiQuick – anders dan Exquiray – direct met alle 3D oplossingen gekoppeld worden. Nieuw gepresenteerd op de Dental Expo 2024 zijn ook de geïntegreerde 3D viewer en de mogelijkheid de bevindingen van uw Second Opinion AI naadloos in VisiQuick te integreren.

Overstappen naar ander patiënt administratie pakket

Wij begrijpen dat een overstap naar andere administratie software voor de praktijk een ingrijpende gebeurtenis is. Wij zorgen ervoor dat dit voor uw digitale röntgen niet het geval is. Uw VisiQuick blijft gewoon functioneren zoals u gewend bent, ook wanneer u naar andere patiënt administratie software overstapt. Of dit nou naar Exquise Nextgen of naar andere praktijk software zoals Oase, Novadent/Tandarts in de Wolken, JDS, CNS Connect of Metadent is, er is altijd een naadloze koppeling met VisiQuick.

 Overstap van Exquiray naar VisiQuick

Werkt u op dit moment al met Exquise/NextGen en Exquiray en wilt u overstappen naar VisiQuick? Dit kunnen wij geheel op afstand voor u verzorgen, zonder onderbrekingen van het werk op uw praktijk. Daarnaast is de conversie van uw foto’s kosteloos en ontvangt u doorlopend 50% korting op de jaarlijkse licentiekosten.

Als klant van Citodent kunt u rechtstreeks gebruik maken van onze goed bereikbare supportafdeling. Geen wachtrijen en geen wisselende gesprekspartners of antwoorden. U spreekt altijd direct met de persoon die u nodig heeft.

Nadere informatie

We betreuren eventuele misverstanden en ongemakken die uit eerdere communicatie door derden zouden kunnen zijn ontstaan. Ons doel is om u de best mogelijke service te bieden en we staan klaar om al uw vragen of zorgen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere verduidelijking of ondersteuning.

VisiQuick | Citodent Imaging
info@citodent.com | 020 6722610