Emago stapt massaal over op VisiQuick

Omdat de ondersteuning en doorontwikkeling van Emago wordt afgebouwd zijn alle bestaande Emago gebruikers zich aan het oriënteren op een alternatief. Afgelopen maanden zijn er al veel Emago gebruikers overgestapt op VisiQuick. Niet alleen vanwege de prijs maar ook omdat het pakket veel lijkt op wat er met VisiQuick allemaal mogelijk is.

VisiQuick is momenteel de standaard in Nederland en wordt in toenemende mate ook in andere landen van Europa ingevoerd. Met de laatste versie VisQuick 777 CE heeft u een pakket in huis waar u wat u gewent was in Emago terugvindt en veel meer.

Heeft u ook interesse om over te stappen naar VisiQuick dan kunt u via dit formulier contact met ons opnemen. We kunnen u dan ook informeren over de scherpte overstaptarieven van Emago naar VisiQuick.