VisiQuick de beste oplossing in de cloud of lokaal in uw netwerk

VisiQuick is de beste oplossing voor het werken met uw x-ray apparatuur vanuit de cloud. Niet alleen in een lokaal netwerk blijkt VisiQuick een robuuste oplossing. Ook in de cloud worden alle apparaten ondersteunt en kunt u werken met terminalserver, citrix of andere cloud oplossingen van uw eigen IT leverancier.

Daar waar andere oplossingen grote lokale investeringen blijven vereisen kunt u met VisiQuick uw praktijk draaien vanuit de cloud zonder dat u lokaal een groeiend complexe en dure IT omgeving in stand moet houden.

Van grote tandartsketens tot kleinere praktijken vanaf 3 werkplekken blijkt deze manier van werken enorm te ontzorgen. Met behoud van de kwaliteit  en snelheid van uw manier van werken. Door het draaien in de cloud zult u in totaal op lagere kosten uitkomen voor uw IT en software.

Voor meer informatie neem contact met ons op.